Vaststelling projectbesluit gebruik fietstunnel Westelijke Randweg

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk maken bekend, dat zij op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit ‘gebruik fietstunnel Westelijke Randweg’ hebben vastgesteld.

Door de aanleg van de Westelijke Randweg wordt de bestaande fietsverbinding tussen Heemskerk en Beverwijk over de Kleine Houtweg en de Gladiolenlaan onderbroken. In plaats daarvan komt er oostelijk van de huidige verbinding een fietstunnel onder de Westelijke Randweg, die aan de noord- en zuidzijde weer op respectievelijk de Kleine Houtweg en de Gladiolenlaan wordt aangesloten. Het projectbesluit is genomen om het gebruik van de fietstunnel mogelijk te maken voor doorgaand fietsverkeer.

Beroep

Het projectbesluit ‘gebruik fietstunnel Westelijke Randweg’ kan worden ingezien van 10 mei tot en met 20 juni 2010 in het gemeentehuis Bachstraat 6 te Heemskerk en is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kunnen enkel belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend over het ontwerpprojectbesluit of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dit niet gedaan te hebben, beroep instellen bij de Rechtbank te Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Naar boven