Startnotitie Milieueffectrapportage ‘Health en Wellness Werfhout, gemeente Montferland’

Burgemeester en wethouders van Montferland, maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 7.8 van de Wet milieubeheer bekend, in hun vergadering van 27 april 2010 de Startnotitie milieueffectrapportage te hebben vastgesteld voor de voorgenomen recreatieve ontwikkeling van het gebied Werfhout, voor zover omsloten door de wegen A12, A18, Bievankweg en de Oud Arnhemseweg.

De startnotitie ligt met ingang van 6 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1 en is tevens via www.montferland.info te raadplegen.

De startnotitie bevat alle milieukundige aspecten die worden betrokken bij de verdere besluitvorming over de ontwikkeling van het gebied. De doelstelling van deze procedure is het formuleren van een volledige onderzoeksopdracht zodat het milieubelang een volwaardige plaats krijgt in de besluitvorming over de ontwikkeling van het gebied.

Op woensdag 25 mei 2010 vindt een inloopavond plaats waarin nadere toelichting wordt gegeven op de startnotitie.

Aanvangstijdstip: 19:00 uur. Einde 21.00 uur. Om 19.30 uur wordt een centrale presentatie gegeven. Plaats: gemeentehuis ’s-Heerenberg, Hofstraat 1.

Zienswijze: Gedurende de bovenvermelde inzagetermijn bestaat de gelegenheid schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen/in te dienen. De schriftelijke zienswijze kunt u richten aan: De gemeenteraad, Postbus 47, 6940 BA Didam.

Naar boven