Vastgesteld projectbesluit kademuur 4e sluis van Ternaaien

Burgemeester en wethouders van Eijsden maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.11 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het vastgestelde projectbesluit kademuur 4e sluis van Ternaaien ter inzage ligt.

Het projectgebied is gelegen in de Maas, kadastraal bekend gemeente Eijsden, sectie B, nr. 1510 en zoals aangegeven op de bij het projectbesluit behorende verbeelding. Het project beoogt op Nederlands grondgebied de realisatie van een 200 m lange kademuur die onderdeel uitmaakt van de 4e sluis van Ternaaien.

Het projectbesluit ligt vanaf vrijdag 7 mei 2010 t/m donderdag 17 juni 2010 gedurende openingstijden in het gemeentehuis (kamer 206) ter inzage. Tevens kunt u het projectbesluit bekijken op de gemeentelijke website, www.eijsden.nl en vervolgens actueel > officiële publicaties > projectbesluit kademuur 4e sluis van Ternaaien.

Van de mogelijkheid om tegen het ontwerp-projectbesluit zienswijzen in te brengen heeft niemand gebruik gemaakt. Tegen het vastgestelde projectbesluit kan binnen de hiervoor genoemde termijn derhalve uitsluitend beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Maastricht, sector Bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: a) de naam en adres van de indiener; b) de dagtekening; c) een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; d) de gronden van het beroep.

Degene die een beroepschrift indient, heeft op grond van de voornoemde wet tevens de mogelijkheid om de President van de Rechtbank te Maastricht, Sector bestuursrecht, Postbus 1988, 6202 BZ Maastricht te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

Eijsden, 5 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Eijsden,

de secretaris,

J.F.M. Steinbusch.

De burgemeester,

M.H.E. Pelzer.

Naar boven