stcrt-2010-6689-001.png Voorontwerpbestemmingsplan Naarden-Vesting

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken bekend dat met ingang maandag 3 mei 2010 voor een periode van zes weken, (tot en met maandag 14 juni 2010) voor een ieder ter inzage ligt:

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Naarden -Vesting’ alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Hierbij geldt deze bekendmaking tevens als een bekendmaking overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) waarmee burgemeester en wethouders van Naarden aangeven dat zij een nieuw bestemmingsplan opstellen voor Naarden-Vesting.

Het plan betreft een conserverend plan

Het plangebied betreft het beschermde stadsgezicht: Naarden-Vesting met de vestingwerken en een deel van de voormalige schootsvelden.

Ter plaatse van het plangebied vigeert het volgende bestemmingsplan:

  • Naarden-Vesting 1999.

Binnen de genoemde termijn is het voorontwerpbestemmingsplan ‘Naarden-Vesting’ beschikbaar gesteld op www.naarden.nl onder ‘beleid en projecten’, ‘ruimte’, ‘bestemmingsplannen’, ‘Naarden-Vesting bestemmingsplan’.

Tevens kan het voorontwerpbestemmingsplan worden ingezien (digitaal en papieren versie), tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12.30), in het stadskantoor, bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Indienen inspraakreacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken (van maandag 3 mei 2010 tot en met maandag 14 juni 2010) kan eenieder zijn of haar inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal of mondeling naar voren brengen.

  • Schriftelijke inspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van B&W en kunnen worden ingezonden via postbus 5000, 1400 AA Naarden, onder vermelding van: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan ‘Naarden-Vesting’.

  • Digitale inspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van B&W en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: info@naarden.nl, onder vermelding van: inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan ‘Naarden-Vesting’.

  • Voor mondelinge inspraakreacties kan een afspraak gemaakt worden bij de centrale publieksbalie in het stadskantoor, Raadhuisstraat 2 te Naarden of via telefoonnummer 035-6957811.

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de gemeente Naarden via het telefoonnummer 035-6957811.

Inloopavond

Tijdens de periode van de terinzagelegging wordt door de gemeente Naarden een inloopavond georganiseerd. Deze inloopavond zal plaatsvinden op 10 mei 2010 in het stadskantoor van de gemeente Naarden tussen 19:30−21:30 uur.

Op deze inloopavond kunnen omwonenden en geïnteresseerden vragen stellen omtrent het bestemmingsplan. De vragen kunnen gesteld worden aan medewerkers van de gemeente Naarden.

Naar boven