stcrt-2010-6539-001.png Wijziging bestemmingsplan Bejo Zaden art. 3.6, eerste lid, onder a Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij hebben besloten met toepassing van art. 3.6, eerste lid, onder a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied van de voormalige gemeente Kessel te wijzigen in verband met het verzoek van Bejo Zaden BV ten behoeve van het oprichten van een agrarisch bedrijf aan de Keizersbaan ongenummerd te Kessel. Het betreft de percelen kadastraal bekend gemeente Kessel, sectie G, nummers 156 en 334.

Het besluit en de daarbij behorende bescheiden liggen met ingang van 29 april 2010 tot en met 9 juni 2010 ter inzage bij de balie van het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving van het gemeentehuis. Het besluit ligt voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden van het gemeentehuis en ’s middags na (telefonische) afspraak (tel. 077-306 66 66).

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van bekendmaking ervan een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In het beroepschrift dient u in ieder geval te vermelden uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep aantekent. Het beroepschrift moet ondertekend worden.

Tevens bestaat de mogelijkheid, indien u een spoedeisend belang heeft, een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Informatie hierover kan verkregen worden bij de Raad van State (tel. 070-426 44 26).

Panningen, d.d. 28 april 2010

Naar boven