stcrt-2010-6416-001.png Intrekking voorkeursrecht

Burgemeester en wethouders van Menterwolde maken op grond van artikel 7 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat de raad op 28 januari 2010 heeft besloten om zijn besluit van 25 juni 2009, strekkende tot het vestigen van een voorkeursrecht op de percelen Spoorstraat 43, 45 en 47 te Zuidbroek in te trekken.

Ter inzage

Het raadsbesluit met de bijbehorende stukken liggen vanaf 29 april 2010 gedurende een termijn van zes weken voor iedereen kosteloos ter inzage op het gemeentehuis van Menterwolde, Kerkstraat 2 te Muntendam. Het raadsbesluit is ook te raadplegen op www.menterwolde.nl. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking één dag na de publicatie in de Staatscourant.

Bezwaar en beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken, ingaande de dag na dagtekening van deze bekendmaking, een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad van Menterwolde, Postbus 2 te 9649 ZG Muntendam. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Groningen, Sector Bestuursrecht, Postbus 150 te 9700 AD Groningen.

Muntendam, 28 april 2010

Burgemeester en wethouders van Menterwolde,

de secretaris,

K. Nieland.

De burgemeester,

E.A. van Zuijlen.

Naar boven