stcrt-2010-6403-001.png Kennisgeving inwerkingtreding bestemmingsplan ‘Admiralengracht’

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Bos en Lommer maakt ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Het bestemmingsplan ‘Admiralengracht’ is op 17 februari 2010 door de stadsdeelraad van Bos en Lommer vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft van woensdag 3 maart 2010 tot en met woensdag 14 april 2010 (beroepstermijn) zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn geen beroepschriften ingediend. Het bestemmingsplan is daarmee per 15 april 2010 in werking getreden.

Het bestemmingsplan ‘Admiralengracht’ omvat het gebied dat globaal wordt begrensd door de Erasmusgracht aan de noordzijde, de Admiralengracht aan de westzijde, de Jan van Galenstraat aan de zuidzijde en de Joos Banckersweg aan de oostzijde. Het bestemmingsplan biedt een actueel juridisch-planologisch kader voor de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de bestemmingen in dit gebied.

Het bestemmingsplan ‘Admiralengracht’ ligt met ingang van 28 april 2010 ter inzage in de hal van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 tijdens kantooruren van 8.30 tot 17.00 uur. Het bestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via de websites www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven