stcrt-2010-6202-001.png Vaststellen projectbesluit ‘Achter de Kerk’ Beringe, artikel 3.10 Wro

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maakt bekend dat zij op 6 april 2010 het projectbesluit ‘Achter de Kerk’ te Beringe heeft vastgesteld. Het projectbesluit voorziet in het ontwikkelen van een aantal bouwkavels in het gebied ‘Achter de Kerk’, kadastraal bekend gemeente Helden, sectie N, nummer 536, 537 (ged.), 275 (ged.), 276 (ged.) en sectie H, nummer 2739 (ged.), gelegen ten noorden van de Kerk aan de Kanaalstraat en ten zuidoosten van de verlengde Noordervaart te Beringe.

Het projectbesluit ligt met ingang van donderdag 22 april 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Wilhelminaplein 1 te Panningen. Gedurende de termijn van terinzagelegging staat voor belanghebbenden

  • die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het voornemen voornoemd projectbesluit te nemen;

  • die aantonen redelijkerwijs niet in staat geweest te zijn zienswijzen in te dienen,

de mogelijkheid open om beroep tegen het projectbesluit in te stellen bij de Rechtbank Roermond, Sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop voornoemde beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit niet op. Hiertoe dient, naast een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening ingediend te worden bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. Voor de behandeling van een beroepschrift alsmede voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Voor de hoogte hiervan kunt u contact opnemen met de Rechtbank Roermond, tel. 0475-352222.

Naar boven