stcrt-2010-6041-001.png Bekendmaking vastgesteld projectbesluit en bouwvergunning voor het oprichten van een bedrijfswoning Hooglandse Tiendweg 5 in Kedichem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maakt bekend dat zij op 30 maart 2010 hebben besloten tot het ongewijzigd vaststellen van het projectbesluit ‘voor het oprichten van een bedrijfswoning Hooglandse Tiendweg 5 in Kedichem’.

Zakelijke weergave van de inhoud

Project

Het project bestaat uit het oprichten van een bedrijfswoning Hooglandse Tiendweg 5 in Kedichem.

Locatie

Het projectgebied is gelegen aan de Hooglandse Tiendweg 5, 4247 EW te Kedichem.

Termijn en wijze van terinzagelegging

Het vastgestelde projectbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 april 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de publiekshal van het stadskantoor van Leerdam, Dokter Reilinghplein 1 in Leerdam, van ma- t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Het vastgestelde plan en de bijbehorende stukken kunnen ook elektronisch worden ingezien via de gemeentelijke website, te weten www.Leerdam.nl

Reageren op het plan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht of een belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij/zij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Rechtbank Dordrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Het beroepsschrift dient binnen zes weken na deze bekendmaking te worden ingediend.

Indien beroep is ingesteld kan, gedurende de beroepstermijn, tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Dit indien onverwijlde spoed – gelet op de in het geding zijnde belangen – dat vereist. Aan het indienen van beroep en een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. De griffie van de Afdeling bestuursrechtspraak kan u informeren over de hoogte ervan en de wijze van betaling.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Leerdam, 30 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Leerdam,

V.J.H. Molkenboer,

burgemeester.

G-J. van der Zanden,

secretaris.

Naar boven