stcrt-2010-5866-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Brandestraat 2 Geertruidenberg’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertuidenberg maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 16 april 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Brandestraat 2 Geertruidenberg’

Dit bestemmingsplan Brandestraat 2 heeft ten doel een door de gemeenteraad wenselijke ontwikkeling mogelijk te maken, respectievelijk in stand te houden en ongewenste ontwikkelingsmogelijkheden uit te sluiten.

Het bestemmingsplan Brandestraat 2 geeft bebouwingsmogelijkheden, die overeenstemmen met zowel de huidige situatie als met het bestemmingsplan Geertruidenberg Kom. De meest gewenste bestemming voor het pand Brandestraat 2 is wonen en/of detailhandel, doch uitgezonderd horeca gerelateerde detailhandel. Het plan geeft de bestemming ‘Gemengd’ aan dit perceel.

Op het plan wordt geen inspraak verleend, maar kunnen meteen zienswijzen naar voren worden gebracht.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer. Degenen die hun zienswijze mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de ter inzage liggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mevrouw W. Lemoine, telefoonnummer 0162-579595.

Raamsdonksveer, 15 april 2010

Naar boven