Vergunningen Kernenergiewet

Vergunningen voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen

Bij beschikking van de minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer zijn, mede namens de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en in voorkomende gevallen in overeenstemming met de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de minister van Economische Zaken en de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, onder het daarbij vermelde nummer, vergunningen verleend voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen.

Overeenkomstig de Algemene Wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen de hierna volgende beschikkingen bezwaar worden gemaakt. Daartoe moet binnen zes weken na de datum van bekendmaking een bezwaarschrift worden ingediend bij Agentschap NL, afdeling Juridische Zaken, Postbus 93144, 2509 AC Den Haag. In het bezwaarschrift moet worden aangegeven waarom de beschikking niet juist gevonden wordt.

Verleend

Radioactieve stoffen/bronnen/röntgentoestellen

7 april 2010

2010/0787-04 aan de Acting Registrar van het Special Tribunal for Lebanon, Dokter van der Stamstraat 1 te Leidschendam, voor het verrichten van handelingen met röntgentoestellen ten behoeve van bagagecontrole in het pand gelegen aan de Dokter van der Stamstraat 1 te Leidschendam.

Naar boven