stcrt-2010-5423-001.png Bouwvergunning en projectbesluit t.b.v. realisering kunstwerk in rivier ‘De Donge’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg maken bekend dat zij een projectbesluit hebben genomen ingevolge artikel 3:10 van de Wet ruimtelijke ordening en tevens een bouwvergunning hebben verleend voor:

  • de realisering van een drijvend kunstwerk, bestaande uit twee losse werken, in de rivier de Donge te Raamsdonksveer.

Ter inzage

Het besluit tot het verlenen van de bouwvergunning alsmede het projectbesluit en alle daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 april 2010 gedurende zes weken ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur.

Tevens is het besluit met bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar via www.geertruidenberg.nl/actueel/bekendmakingen/Verleende bouw- en sloopvergunningen.

Rechtstreeks beroep

Tegen dit besluit kunt u op grond van artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift indienen. U dient dit beroepschrift te richten aan de Rechtbank Breda, sector Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van genoemd besluit niet. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist kunt u op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Breda, sector Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda (telefoon 076-5311311) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Het vragen van een voorlopige voorziening is mogelijk indien u binnen de genoemde termijn ook een beroepschrift indient.

Raamsdonksveer, 8 april 2010

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg.

Naar boven