stcrt-2010-5367-001.png Vaststelling Projectbesluit Elshof ongenummerd

Het projectbesluit voor het perceel Elshof ongenummerd, kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie C, nummers 2257 en 2258, met als doel de bouw van een nieuwe woning, is door het college op 23 maart 2010 ongewijzigd vastgesteld.

Het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 9 april 2010 tot en met 20 mei 2010 ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Oranjelaan 5). U kunt het plan tevens inzien op de gemeentelijke website.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven