Bekendmaking aanvraag tot wijziging van de verplichtstelling tot deelneming in het bedrijfstakpensioenfonds Mode- Interieur- Tapijt- en Textielindustrie

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 16 van de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000;

Maakt bekend:

  • 1. dat op 15 juli 2009, 5 januari en 15 maart 2010 een aanvraag is ontvangen van organisaties van werkgevers en van werknemers in de bedrijfstak Mode- Interieur- Tapijt- en Textielindustrie, daartoe strekkende dat de verplichtstelling van de deelneming in de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Mode- Interieur- Tapijt- en Textielindustrie ingevolge de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000 wordt uitgebreid met de in Nederland gevestigde gordijnateliers. Tevens worden aan de van de verplichtstelling uitgezonderde ondernemingen toegevoegd de ondernemingen (of een deel ervan) die zelfstandig het bedrijf uitoefenen van zeilmaker, dekkledenvervaardiger etc.

  • 2. dat zienswijzen tegen inwilliging van bedoelde aanvraag schriftelijk kunnen worden ingediend bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Postbus 90801, 2509 LV Den Haag, voor of op 19 april 2010.

  • 3. dat de op de aanvraag betrekking hebbende stukken tijdens kantooruren ter inzage liggen bij de Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Anna van Hannoverstraat 4, te 's-Gravenhage en digitaal te raadplegen zijn op www.cao.szw.nl. Inlichtingen terzake van dit verzoek kunnen worden verkregen onder tel.nr. 070-333 4121 (telefaxnr: 070-333 4090).

Den Haag, 17 maart 2010

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

namens deze:

de Directeur Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving,

M.H.M. van der Goes.

Naar boven