stcrt-2010-4344-001.png Vaststelling bestemmingsplan bedrijvenpark Medel gedeeltelijke herziening E

De gemeenteraad van Tiel heeft in zijn vergadering van 10 maart 2010 het bestemmingsplan Bedrijvenpark Medel gedeeltelijke herziening E ongewijzigd vastgesteld. Het betreft het mogelijk maken van de bouw van een containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal, het aanpassen van de maximale bouwhoogte op enkele bedrijfspercelen en het aanpassen van enkele wegaansluitingen, op het bedrijvenpark Medel.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van woensdag 24 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen (Achterweg 2) te Tiel. Daarnaast is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website www.tiel.nl.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Tiel, 19 maart 2010

Naar boven