stcrt-2010-4300-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008, herziening Imbosch 5’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 9 maart 2010 het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008, herziening Imbosch 5’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 19 maart 2010 gedurende zes weken in het gemeentehuis, Kerklaan 1 in Rozendaal, gedurende de openingstijden op werkdagen van 8:30 uur tot 12:30 uur.

Daarnaast vindt u een digitale weergave van dit bestemmingsplan op de gemeentelijke website (www.rozendaal.nl).

Dit bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het perceel Imbosch 5.

Met de herziening wordt het planologisch mogelijk gemaakt om de woning terug te brengen naar de situatie van 1938. Daarnaast worden twee bestaande bijgebouwen in de woonbestemming opgenomen.

Degene die omtrent het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van vrijdag 30 april 2010. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Rozendaal, 18 maart 2010

Burgemeester en wethouders Rozendaal.

Naar boven