Pilot Samenwerkingsovereenkomst tussen de Stichting ACCESS en de Dienst Economische Zaken (Dienst EZ) van de Gemeente Amsterdam inzake samenwerking op het Expatcenter Amsterdam Area

9 februari 2010

De ondergetekenden:

De Dienst Economische Zaken, te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Directeur, de drs. R.J. van Ark

en

De Stichting ACCESS (Amsterdam), te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Voorzitter, de heer Kiri Kikis,

Overwegende dat

  • Partijen de krachten willen bundelen om een optimale serviceverlening aan expats in de Amsterdamse regio tot stand te laten komen;

  • het vrijwilligersnetwerk van ACCESS en de overheidsdienstverlening van het Expatcenter elkaar wederzijds kunnen aanvullen;

Komen hierbij als volgt overeen:

Artikel 1 Wederzijdse verplichtingen

  • De Stichting ACCESS (Amsterdam) draagt met ingang van 1 maart 2010 zorg voor terbeschikkingstelling op het Expatcenter van een ACCESS-consultant zonder meerkosten voor de gemeente Amsterdam.

  • De aanwezigheid van de ACCESS consultant geldt voor een nader overeen te komen aantal uren per week voor een proefperiode van 1 maart 2010 tot en met 31 december 2010.

  • Het Expatcenter Amsterdam zorgt voor een werkplek op het Expatcenter voor de ACCESS-consultant, waarbij toegang tot het gemeentenet om redenen van beveiliging is uitgesloten.

  • De ACCESS consultant staat ter beschikking van de bezoekende klanten van het Expatcenter om deze van advies te dienen in aanvulling op de informatie die zijdens het expatcenter wordt verstrekt.

  • Partijen zullen dit pilot project tijdig voor de afloop van deze overeenkomst evalueren en besluiten ten aanzien van continuering van het project.

Artikel 2 Afdwingbaarheid

Dit samenwerkingsverband is niet in rechte afdwingbaar.

Artikel 3 Publicatie

Binnen drie maanden na inwerkingtreding van deze overeenkomst wordt de tekst daarvan gepubliceerd in de Staatscourant.

Amsterdam, 9 februari 2010

ACCESS,

Voorzitter Stichting ACCESS,

K. Kikis.

Gemeente Amsterdam,

Directeur Economische Zaken,

R.J. van Ark.

Naar boven