stcrt-2010-3277-001.png Vaststelling projectbesluit en verlening bouwvergunning voor het oprichten van een kantoorgebouw aan de Binnenhaven 5 in Anna Paulowna

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, vergadering 16 februari 2010.

Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Onderwerp: vaststelling projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening en verlening van de bouwvergunning voor het oprichten van een kantoorgebouw aan de Binnenhaven 5 in Anna Paulowna.

Terinzagelegging

U kunt het projectbesluit, de bouwvergunning en alle daarbij behorende stukken van 4 maart 2010 tot 15 april 2010 inzien in het gemeentehuis, De Verwachting 1 in Anna Paulowna, tijdens de openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak: (0223) 53 61 00.

De stukken zijn ook in te zien op www.annapaulowna.nl.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag ’s morgens van 8.30 tot 12.00 uur, maandag t/m donderdag

’s middags van 13.00 tot 16.00 uur en maandag ’s avonds van 17.00 tot 19.00 uur.

Beroep indienen

Gedurende de inzagetermijn hebben de volgende personen de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, hun zienswijze over het ontwerpbesluit tijdig kenbaar te maken.

Schriftelijk: Stuur uw beroepschrift naar de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Volgens artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het projectbesluit en de bouwvergunning in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Wordt dit verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schriftelijk: Stuur uw verzoek naar de president van de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Voor het in behandeling nemen van dit verzoek is griffierecht verschuldigd.

Anna Paulowna, 3 maart 2010

Burgemeester en wethouders van Anna Paulowna,

H. van den Doel,

burgemeester.

M.H.A. Hazebroek,

secretaris.

Naar boven