stcrt-2010-2883-001.png Ontwerpbestemmingsplan Oost-Maarland

Burgemeester en wethouders van Eijsden maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Oost-Maarland ter inzage ligt. Er zal geen exploitatieplan worden vastgesteld.

Op grond van art. 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening dient iedere tien jaar een actualisering van het bestemmingsplan plaats te vinden. Het bestemmingsplan Oost-Maarland voorziet in een actualisering van een negental bestemmingsplannen die gelden voor de kern Oost-Maarland.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 26 februari t/m donderdag 8 april 2010 gedurende openingstijden in het gemeentehuis (kamer 206) ter inzage. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken op de gemeentelijke website, www.eijsden.nl (kiesactueel → officiële publicaties → ontwerpbestemmingsplan Oost-Maarland) of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan mondeling danwel schriftelijk kenbaar maken. Wilt u een mondelinge reactie indienen dan kunt u hier een telefonische afspraak voor maken met mw. O. Meuwissen (043-409 52 67). Schriftelijke reacties kunt u vóór vrijdag 9 april 2010 richten aan de gemeenteraad van Eijsden, Postbus 39, 6245 ZG te Eijsden.

Eijsden, 24 februari 2010

Naar boven