Besluit verlening mandaat, volmacht en machtiging personele aangelegenheden Kadaster

5 januari 2010

Nr. 09.027713

Het bestuur van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers,

Gelet op artikel 7, tweede lid, van de Organisatiewet Kadaster en de artikelen 10:3 en 10:12 van de Algemene wet bestuursrecht;

Besluit:

ARTIKEL I

Aan onderdeel a van artikel 2, tweede lid, van het Besluit verlening mandaat, volmacht en machtiging personele aangelegenheden Kadaster 2008 wordt na subonderdeel 8° een onderdeel toegevoegd luidende:

  • 9°. Regeling vrijwillig thuiswerken;.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de tweede dag na de dagtekening van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 juni 2009.

Dit besluit zal met de toelichting worden bekendgemaakt in de Staatscourant.

Apeldoorn, 5 januari 2010

Raad van Bestuur,

Th.A.J. Burmanje.

Bezwaarclausule

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst, een bezwaarschrift indienen bij de Raad van Bestuur van het Kadaster door tussenkomst van mr. J.G. Brouwer, senior juridisch adviseur bij Juridische Services, postbus 9046, 7300 GH Apeldoorn. Het bezwaarschrift moet van een datum en van uw naam en adres zijn voorzien. U moet duidelijk aangeven waarom en tegen welk besluit u bezwaar maakt en zo mogelijk een kopie van het besluit meezenden. Op het bezwaar zal een besluit worden genomen door de Raad van Bestuur van het Kadaster.

TOELICHTING

Op 2 juni 2009 is de Regeling vrijwillig thuiswerken tot stand gekomen. Gelet op de aan de organisatie van het Kadaster ten grondslag liggende besturingsvisie is het vanzelfsprekend de bevoegdheden om de in die regeling bedoelde besluiten en beslissingen te nemen zo veel mogelijk te mandateren enz. aan de directeuren en de secretaris Raad van Bestuur. Het onderhavige besluit voorziet daarin.

Voorts is aan dit besluit terugwerkende kracht verleend tot en met 1 juni 2009, omdat het in de pas moet lopen met de Regeling vrijwillig thuiswerken aan welke regeling terugwerkende kracht is verleend tot en met 1 juni 2009.

Raad van Bestuur,

Th.A.J. Burmanje.

Naar boven