stcrt-2010-2555-001.png Bestemmingsplan Centrum, 1e wijziging, Hein Keverweg 1

Burgemeester en wethouders van Laren maken bekend dat het bestemmingsplan centrum, 1e wijziging, Hein Keverweg 1 ter inzage ligt. Dit ter uitvoering van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.


Het bestemmingsplan Centrum, 1e wijziging, Hein Keverweg 1 voorziet in het mogelijk maken van een nieuw te bouwen kunstcentrum. Het bestaande gebouw op het perceel aan de Hein Keverweg 1 wordt gesloopt en er zal een nieuw gebouw worden gerealiseerd. De situering en de hoogte van de nieuwbouw is gewijzigd ten opzichte van de bestaande bouw.

Periode van de terinzagelegging

Met ingang van maandag 15 februari 2010 zal gedurende zes weken, het bestemmingsplan Centrum, wijziging Hein Keverweg 1, ter inzage worden gelegd.

In deze periode kan eenieder het bestemmingsplan inzien bij de balie Bouwen en vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur en maandag ook van 13.30–15.30 uur.

Het bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen via de website van www.laren.nl

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij:

Burgemeester en wethouders van Laren

T.a.v. mw. E. van Bronckhorst

Postbus 71

3755 ZH Eemnes

onder vermelding van ‘Zienswijze bestemmingsplan Centrum, wijziging Hein Keverweg 1’.

Naar boven