Kennisgeving ontwerpvergunning aanleggen ongelijkvloerse kruising en fietsbrug ter plaatse van kruising rijksweg N33 met rijksweg N34 bij Gieten, gemeente Aa en Hunze

De Minister van Verkeer en Waterstaat maakt, in overeenstemming met het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij het voornemen heeft positief te beschikken op de aanvraag van Rijkswaterstaat Noord-Nederland tot het verlenen van een vergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het aanleggen van een ongelijkvloerse kruising en een fietsbrug ter plaatse van de kruising van rijksweg N33 met rijksweg N34 nabij Gieten in de gemeente Aa en Hunze.

Het aanleggen van deze ongelijkvloerse kruising is een uitwerking van het bestemmingsplan Gieten OV-knoop-punt en Verkeersplein, gewijzigd vastgesteld in de raadsvergadering van de gemeente Aa en Hunze op 25 maart 2009.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking en andere relevante stukken liggen tijdens kantooruren vanaf 18 februari tot 1 april 2010 ter inzage op het kantoor van Rijkswaterstaat Noord-Nederland, Wegendistrict Groningen-Drenthe, Meerweg 139, 9752 XA Haren.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun zienswijze schriftelijk inbrengen bij Rijkswaterstaat Noord-Nederland, Wegendistrict Groningen-Drenthe, t.a.v. mevrouw H. Bikker, Postbus 52, 9750 AB Haren.

Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt.

Inlichtingen

Voor inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw F. Suichies en/of mevrouw J. Dekker van Rijkswaterstaat Noord-Nederland, Wegendistrict Groningen-Drenthe, afdeling Juridisch beheer en ondersteuning, telefoon 050-5334 111.

Haren, 17 februari 2010

De Minister van Verkeer en Waterstaat,

namens deze:

het hoofd van het Wegendistrict Groningen-Drenthe,

K. Tilma.

Naar boven