Bekendmaking: ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Parklaan Oost 1, Boskoop

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Boskoop op 9 december 2010 het bestemmingsplan ‘Parklaan Oost 1’ heeft vastgesteld en gelijktijdig met de vaststelling van het bestemmingsplan Parklaan Oost 1 besloten heeft hiervoor geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van het realiseren van 39 woningen.

Het raadsbesluit met bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 januari 2011 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop. Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is digitaal bekend als NL.IMRO.0499.BPL10014HBD-VG01

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeente een zienswijze kenbaar heeft gemaakt en door belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven