Bekendmaking verkeersbesluit betreffende tijdelijke snelheidsbeperking rijksweg A28 instelling maximumsnelheid van 90 km per uur tussen Utrecht en Amersfoort v.v., km. 0.00 tot km. 31.600, gelegen binnen het beheersgebied van Rijkswaterstaat Wegendistrict Utrecht

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht en het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer, bekend dat bij besluit van 21-12-2010 (RWS/DUT-2010/5043), is besloten over te gaan tot het instellen van een snelheidsbeperking van 90 kilometer per uur, dit in verband met de reconstructie van rijksweg A28 tussen Utrecht en Amersfoort v.v. en de verschillende wegvakken op dit traject, die niet voldoen aan de stroefheidsnormen. De snelheids-beperking geldt zolang er werkzaamheden ten behoeve van de reconstructie A28 links en rechts worden uitgevoerd, tussen Utrecht en Amersfoort v.v., gelegen binnen het beheersgebied van Rijkswaterstaat, Wegendistrict Utrecht.

Terinzagelegging

Het verkeersbesluit ligt gedurende zes weken na de dag van de publicatie van deze bekendmaking tijdens werkdagen voor eenieder ter inzage bij het navolgende kantoor:

  • het kantoor van het Wegendistrict Utrecht van de Rijkswaterstaat, Papendorpseweg 101, 3528 BJ Utrecht.

Bezwaar/voorlopige voorziening

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen tegen dit besluit.

Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Infrastructuur en Milieu en worden gezonden aan de hoofdingenieur-directeur van de Rijkswaterstaat, Postbus 24094, 3502 MB Utrecht.

Tevens kan gedurende deze termijn bij de voorzieningenrechter van de bevoegde rechtbank om een voorlopige voorziening worden gevraagd.

De wijze waarop een en ander dient te geschieden, staat vermeld in de mededelingen, opgenomen achter het ter inzage gelegde besluit.

Inlichtingen

Belanghebbenden kunnen zich voor het verkrijgen van inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken tijdens kantooruren wenden tot mevrouw S. van de Giesen, werkzaam bij het Wegendistrict Utrecht, telefonisch te bereiken op telefoonnummer 030-291 31 40.

De Minister van Infrastructuur en Milieu,

namens deze:

het hoofd van het Wegendistrict Utrecht a.i.,

E.M. Nanninga-Kryzewski.

Naar boven