Besluit van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 17 december 2010, nr. DOenP-3030905, houdende benoeming van een lid van het College voor zorgverzekeringen

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Gelet op artikel 59 van de Zorgverzekeringswet, en gelet op de Regeling bezoldiging en beheerskosten bestuursorganen volksgezondheid;

Besluit:

Enig artikel

  • 1. Als lid van het College voor Zorgverzekeringen wordt voor de periode van ingaande op 1 januari 2011 tot en met 31 december 2014 benoemd:

    de heer dr. A. Boer.

  • 2. De Regeling bezoldiging en beheerskosten bestuursorganen volksgezondheid is van toepassing. De bezoldiging, genoemd in de Regeling bezoldiging en beheerskosten bestuursorganen volksgezondheid, is reeds vastgelegd in het benoemingsbesluit d.d. 28 december 2006 en ondergaat geen wijzigingen.

Van deze benoeming wordt mededeling gedaan in de Staatscourant.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

E.I. Schippers.

Op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kan degene wiens belang rechtstreeks bij een besluit of daarmee gelijkgestelde andere handeling van een bestuursorgaan is betrokken daartegen binnen zes weken na de dag waarop het besluit bekend is gemaakt, een bezwaarschrift indienen bij de Minister. Een dergelijk bezwaarschrift dient te worden gericht aan de Directie Wetgeving en Juridische Zaken van het Ministerie van VWS, Postbus 20350, 2500 EJ Den Haag, onder vermelding van VWS-commissie bezwaarschriften personeel Awb.

Naar boven