Vaststelling bestemmingsplan Vijverpartijen Maerten van Heemskerckstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 17 december 2010 heeft besloten om het bestemmingsplan Vijverpartijen Maerten van Heemskerckstraat vast te stellen.

De aanleg van een viertal vijvers aan de Maerten van Heemskerckstraat is ingegeven vanuit de wens de waterbergingscapaciteit in het gebied te vergroten. Als gevolg van de wateropgave van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de verleende vergunning voor de bouw van het gemeentehuis met bibliotheek, waardoor de verharding die ontstaat gecompenseerd moet worden, dienen de vijvers aangelegd te worden.

Er zijn tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen ingediend.

Vanaf donderdag 30 december 2010 liggen het raadsbesluit, het bestemmingsplan en bijbehorende stukken ter inzage gedurende 6 weken.

De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode gedurende de openingsuren bij de receptie van het gemeentehuis van Heemskerk, Bachstraat 6.

Het bestemmingsplan met bijlagen is ook digitaal te raadplegen en te downloaden via onze website www.heemskerk.nl. Daarnaast wordt het bestemmingsplan ontsloten op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan (vaststellingsbesluit) kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Heemskerk, 29 december 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven