Ontwerpbestemmingsplan Roggebroek-Stavoren

Burgemeester en wethouders van Nijefurd maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Roggebroek-Stavoren op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 24 december 2010 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan geeft een juridisch-planologische regeling voor herinrichting van jachthaven/camping de Roggebroek te Stavoren. De regeling maakt het mogelijk om stacaravans te vervangen door recreatiewoningen.

Digitaal

U kunt het digitale bestemmingsplan Roggebroek-Stavoren raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl Het digitale plan is formeel het rechtsgeldige plan.

Het plan is tevens in pdf-vorm in te zien op de gemeentelijke website www.nijefurd.nl

Papier

Het papieren ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor te Workum, Merk 1 en in de bibliotheek van Workum.

N.B.: In verband met Kerst en Oud & Nieuw gelden aangepaste openingstijden.

Eenieder kan gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren brengen op de volgende wijze:

  • Schriftelijk (adres Gemeenteraad van Nijefurd, Postbus 5, 8710 AA Workum);

  • Mondeling, bij voorkeur na afspraak. Een afspraak kan tot en met 24 december 2010 gemaakt worden via tel. nr.: 0515-548888; na 1 januari 2011 via tel. nr. 0515-489000 (Gemeente Súdwest Fryslân). Om termijnoverschrijding te voorkomen, verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de termijn te doen.

Workum, 16 december 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven