Vastgesteld bestemmingsplan ‘Workerlanden 1'

In de raadsvergadering van d.d. 14 december 2010 is het bestemmingsplan ‘Wokerlanden 1' ongewijzigd vastgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk dat de bestaande woning wordt gesloopt en dat hiervoor 3 woningen op deze percelen kunnen worden teruggebouwd. Daarnaast is de welstandscategorie voor deze percelen gewijzigd naar 'vrije kavel buurten'.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 december 2010 gedurende zes weken ter inzage (derhalve tot en met 1 februari 2011) bij de afdeling publiekszaken. Het bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via www.almelo.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Er zijn geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar gemaakt. Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Raad van State, sector bestuursrecht, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven