Vaststelling bestemmingsplan ‘Diepe Vaart 6, Geldrop’

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Diepe Vaart 6, Geldrop’ op 13 december 2010 is vastgesteld. Besloten is om geen exploitatieplan vast te stellen.

Op het perceel Diepe Vaart 6 te Geldrop is één woning aanwezig. Het geldende bestemmingsplan laat geen nieuwe woningen toe. Het bestemmingsplan ‘Diepe Vaart 6, Geldrop’ maakt de bouw van 3 nieuwe woningen mogelijk. Gezien de grootte en ligging van het perceel wordt de bouw van 3 extra woningen ruimtelijk en stedenbouwkundig acceptabel geacht. Zienswijzen zijn niet ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u de stukken buiten de openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met contactpersoon Gabriël van Houtert van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is te bereiken via telefoonnummer 040-289 37 96.

Op grond van artikel 8:6 Algemene wet bestuursrecht juncto artikel 8:2 Wet ruimtelijke ordening, artikel 6:8 lid 4 en artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, binnen 6 weken vanaf de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd beroep aantekenen. Het beroep kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten verbonden.

Geldrop, 22 december 2010

Burgemeester en wethouders,

J.H.M van Vlerken,

secretaris.

M.J.D. Donders-de Leest,

burgemeester.

Naar boven