Vastgesteld bestemmingsplan Grauwe Polder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 december 2010 het bestemmingsplan ‘Grauwe Polder’ heeft vastgesteld. Het plangebied van dit op te stellen bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Grauwe Polder aan de westzijde, de Bisschopsmolenstraat aan de oostzijde, de Roosendaalseweg aan de noordzijde en de Streek aan de zuidzijde. In dit nieuwe bestemmingsplan ‘Grauwe Polder’ gaat het vooral om het vastleggen van bebouwing en vormen van gebruik, zoals die nu aanwezig zijn. Binnen het plangebied zullen geen (grootschalige) herontwikkelingen plaatsvinden.

Het besluit tot vaststelling en de daarbij behorende stukken waaronder het raadsvoorstel en het bestemmingsplan liggen met ingang van 23 december 2010 tot en met 3 februari 2011 ter inzage. De stukken kunnen tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl → Wonen & Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplan Grauwe Polder. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn er in het ontwerp wijzigingen op de plankaart aangebracht. De wijzigingen zijn omschreven in hoofdstuk 8 van de toelichting van het bestemmingsplan ‘Grauwe Polder’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Grauwe Polder’ beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019 2500 EA te ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die bij de gemeenteraad een zienswijze heeft ingediend over het ontwerpbestemmingsplan alsmede die belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden. De belanghebbende die zich niet kan verenigen met de wijzigingen, kan eveneens van deze beroepsmogelijkheid gebruik maken. Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 22 december 2010

Naar boven