Ontwerpbestemmingsplan Milhezerweg 74

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 24 december 2010 het ontwerpbestemmingsplan Milhezerweg 74 en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt op de Milhezerweg ter hoogte van huisnummer 74. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij het Klantcontactcentrum worden ingewonnen.

Het bestemmingsplan heeft als doel – in het kader van de notitie Buitengebied in Ontwikkeling – het wijzigen van de agrarische bestemmingen van de percelen Milhezerweg 74 in een woonbestemming waarbij ruimte ontstaat voor de bouw van 8 woningen. De voormalige intensieve veehouderij op nummer 74 is verplaatst naar het landbouw-ontwikkelingsgebied Snoertsebaan (ten zuidoosten van Deurne). De totale bebouwde oppervlakte zal als gevolg van het plan aanzienlijk afnemen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne.nl → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen in voorbereiding) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indiening zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kan iedereen zijn zienswijze over dit ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk richten aan de gemeenteraad van Deurne, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Meer informatie over het indienen van zienswijzen kunt u vinden op www.deurne.nl → Organisatie → Bezwaar, beroep en klachten, onder procedure II. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via het Klantcontactcentrum contact opnemen met de heer de Greef van de afdeling Economie.

Omdat dit ontwerpbestemmingsplan al eerder voor zienswijzen ter inzage heeft gelegen zullen alle eerdere ingediende zienswijzen opnieuw in behandeling worden genomen.

Hoorzitting

U heeft de gelegenheid uw ingediende zienswijze voor de Hoorcommissie Ruimtelijk Plannen toe te lichten. In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om bij uw zienswijze aan te geven of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken.

Naar boven