Kennisgeving besluit vaststelling hogere grenswaarden Wet Geluidhinder verkeerslawaai- en industrielawaai Multifunctioneel Centrum Jan de Louter – Kavel 1

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Wet geluidhinder het volgende bekend:

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West heeft bij besluit van 7 december 2010 besloten tot vaststelling van hogere grenswaarden voor de geluidsbelasting op de gevels van de woningen/appartementen in het op te richten Multi Functioneel Centrum Jan de Louter – Kavel 1 op de hoek Slotermeerlaan/Jan de Louterstraat.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West heeft een hogere grenswaarde ingevolge de Wet geluidhinder voor industrielawaai van industrieterrein Westpoort vastgesteld van:

  • 52 dB(A) op de westelijke gevels van de bebouwing vanaf 12 meter t.b.v. 9 woningen vast te stellen, en;

  • 51 dB(A) op de oostelijke gevels van de bebouwing bij een bouwhoogte vanaf 5,75 meter t.b.v. 18 woningen.

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West heeft een hogere grenswaarde ingevolge de Wet geluidhinder voor wegverkeerslawaai van de Slotermeerlaan vastgesteld van:

  • 63 dB(A) op de oostelijke gevels van de bebouwing t.b.v. 18 woningen, en;

  • 59 dB(A) op de noordelijke gevels van de bebouwing t.b.v. 13 woningen.

Het besluit tot het vaststellen van hogere grenswaarden Wet geluidhinder en het akoestische onderzoek liggen met ingang van 23 december 2010 voor een periode van zes weken voor belanghebbenden ter inzage bij:

  • stadsdeel Nieuw-West, locatie Pieter Calandlaan 1, geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur (telefoon 14020);

  • stadsdeel Nieuw-West, locatie Osdorpplein 1000, geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur (telefoon 14020);

  • stadsdeel Nieuw- West, locatie Plein ’40–’45 nr. 1, geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur (telefoon 14020).

Binnen de periode van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • 1. een belanghebbende, die tijdig een zienswijze bij naar voren heeft gebracht;

  • 2. een belanghebbende, aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat hij niet tijdig bij de een zienswijze naar voren heeft gebracht.

Een gemotiveerd beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State te Den Haag. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift wordt van de zijde van genoemde Afdeling bestuursrechtspraak een griffierecht in rekening gebracht. U stelt beroep in door een brief te sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In die brief vermeldt u naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent én waarom u het niet eens bent met dat besluit. U stuurt een kopie van dit besluit met het beroepschrift mee. U ondertekent de brief en stuurt deze naar het postadres van de Raad van State, postbus 20019; postcode 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Amsterdam, 22 december 2010

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West.

Naar boven