Kennisgeving besluit emissievergunning (op grond van artikel 3:40 van de Algemene wet bestuursrecht)

De directeur van de Nederlandse Emissieautoriteit in oprichting maakt bekend dat hij een emissievergunning heeft verleend op grond van artikel 16.5, eerste lid, in verbinding met artikel 16.5, tweede lid, van de Wet milieubeheer voor Enecogen te Rotterdam (Europoort).

De directeur van de Nederlandse Emissieautoriteit in oprichting maakt voorts bekend dat hij een emissievergunning op grond van artikel 16.49, eerste lid, van de Wet milieubeheer heeft verleend aan:

  • Sita ReEnergy Roosendaal BV te Roosendaal

  • Asfalt Produktie Maatschappij BV te Bergen op Zoom

  • Asfaltcentrale Stedendriehoek te Deventer

Van 24 december 2010 tot en met 2 februari 2011 liggen de stukken ter inzage bij de Nederlandse Emissieautoriteit, gebouw Centre Court, Prinses Beatrixlaan 2 te Den Haag. Op grond van artikel 20.1 Wet milieubeheer en de artikelen 6:7 en 6:8, vierde lid, van de Algemene wet bestuursrecht staat tot en met 6 weken na de datum van terinzagelegging beroep open, dus van 25 december 2010 tot en met 3 februari 2011.

Beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep wordt ingesteld, kan ook om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep en het verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffiegeld geheven.

In de brief aan de Raad van State dient te worden aangegeven tegen welk besluit met betrekking tot welke specifieke inrichting beroep wordt ingesteld en waarom. Tevens dient de brief voorzien te zijn van een duidelijke afzender (de belanghebbende) en de verzenddatum en ook dient de datum van bekendmaking van het besluit (datum publicatie Staatscourant) te worden vermeld.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht (artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht).

De directeur van de Nederlandse Emissieautoriteit in oprichting,

M.M.J. Allessie.

Naar boven