Vaststelling bestemmingsplan ‘Nieuw agrarisch bedrijf aan de Sevenumsedijk te Maasbree, art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van artikel 3.8, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Nieuw agrarisch bedrijf aan de Sevenumsedijk te Maasbree’ op 23 november 2010 door de gemeenteraad van Peel en Maas is vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende bescheiden liggen gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage met ingang van donderdag 16 december 2010, tijdens openingstijden in het gemeentehuis aan het Wilhelminaplein 1 te Panningen.

Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ‘bestemmingsplannen’ → ‘digitale ruimtelijke plannen’ → ‘vastgestelde ruimtelijke plannen’.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0007-VG01.

Op basis van artikel 8.2, eerste lid onder a Wro kan een belanghebbende, gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. In het beroepschrift dient u in ieder geval te vermelden uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep maakt. Het beroepschrift moet ondertekend worden.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop voornoemde beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Hiertoe bestaat de mogelijkheid, indien u een spoedeisend belang heeft, een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Informatie hierover kan verkregen worden bij de Raad van State, tel. (070) 4264426.

Panningen, 15 december 2010

Naar boven