Vooraankondiging ‘Structuurvisie plus Land van Heusden en Altena 2011’

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeesters en wethouders van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem kennis dat zij een structuurvisie voorbereiden voor het grondgebied van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Directe aanleiding voor de ‘structuurvisie plus Land van Heusden en Altena 2011’ is de actualisatie van de huidige ‘structuurvisie plus Land van Heusden en Altena 2004’.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat in deze fase van de voorbereiding nog geen stukken ter inzage liggen, nog geen zienswijzen ingediend kunnen worden en onafhankelijke instanties nog niet in de gelegenheid worden gesteld een advies over het voornemen uit te brengen.

Wanneer de ontwerp-structuurvisie gereed is, zal deze ter visie worden gelegd voor het indienen van zienswijzen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in Het Kontakt, Altena Nieuws en de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke websites).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling VROM van de gemeente Aalburg op telefoonnummer (0416) 698 700.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte van de gemeente Werkendam op telefoonnummer (0183) 507 200.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte van de gemeente Woudrichem op telefoonnummer (0183) 308 100

Wijk en Aalburg, 15 december 2010

Naar boven