Voornemens ontwerpprojectbesluit Zelen 4 te 5981 PN Panningen

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor:

  • het realiseren van een bouwkavel door splitsing van het bedrijfsperceel aan de Zelen 4 te 5981 PN Panningen.

Het besluit, de aanvraag en de daarbij behorende bescheiden liggen tijdens openingstijden in het gemeentehuis, met ingang van donderdag 16 december 2010 tot en met donderdag 27 januari 2011 voor belanghebbenden ter inzage.

Het ontwerpprojectbesluit is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ‘bestemmingsplannen’ → ‘digitale ruimtelijke plannen’ → ‘in procedure zijnde ruimtelijke plannen’.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het projectbesluit is: NL.IMRO.1894.PBS0016-VG01.

Gedurende een termijn van zes weken staat voor belanghebbenden:

  • die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen in te dienen, de mogelijkheid open om beroep tegen het projectbesluit in te stellen bij de Rechtbank Roermond, Sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop voornoemde beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit niet op. Hiertoe dient, naast een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening ingediend te worden bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. Voor de behandeling van een beroepschrift alsmede voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Voor de hoogte hiervan kunt u contact opnemen met de Rechtbank Roermond op het nummer 0475-352222.

Panningen, 15 december 2010

Naar boven