Ontwerp-wijzigingsplan 5e wijziging bestemmingsplan Westelijke Grachtengordel

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat het ontwerp van de 5e wijziging van het bestemmingsplan Westelijke Grachtengordel van 10 december 2010 tot en met 20 januari 2011 voor eenieder ter inzage zal liggen bij het:

  • Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1, Bel voor openingstijden 14020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl

  • het wijzigingsplan is te raadplegen via internet op www.centrum.amsterdam.nl.

Het betreft hier een wijziging van de bestemming ‘Maatschappelijke doeleinden’ in de bestemming ‘Gemengde doeleinden’ met als doel in het bestaande pand kantoren te vestigen.

Het ontwerp van het wijzigingsplan bestaat uit planregels, een toelichting en een plankaart.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, sector Bouwen en Wonen, afdeling Ruimtelijk Beleid, t.a.v. dhr. A. Peters, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 552 4416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 9 december 2010

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven