Bestemmingsplan Lelystad Oostvaardersveld en daarvoor opgestelde Milieueffectrapportage

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat de gemeenteraad voornemens is het bestemmingsplan Lelystad Oostvaardersveld en de daarvoor opgestelde Milieueffectrapportage vast te stellen. Het plangebied wordt begrensd door de Knardijk in het noordoosten, de Lage Vaart in het zuidoosten. De spoorweg aan de westzijde markeert de grens met de Oostvaardersplassen.

Het plan beoogt de realisatie van een natuuractiviteitencentrum c.a. mogelijk te maken.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het ontwerpbestemmingsplan, de Milieueffectrapportage en alle daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 december 2010 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel aan De Meent 14. De Stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp en de milieueffectrapportage naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat tijdens deze termijn de mogelijkheid een mondelinge zienswijze te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Ruimtelijke Plannen, telefoonnummer 0320-278390.

Naar boven