Bestemmingsplan Buitengebied Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan: Buitengebied Helmond met ingang van 9 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in de Stadswinkel.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan betreft een actualisering van de planologische-juridische regels voor het overgrote deel van het Helmondse Buitengebied. De stad zelf met zijn woonwijken en bedrijventerreinen valt hierbuiten.

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Helmond kan digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie van het plan is tegenwoordig juridisch bindend.

Binnen bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van zienswijze Buitengebied Helmond.

Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 58 74 55.

De Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1, te Helmond is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur (op maandag tot 19.00 uur).

Helmond, 8 december 2010

Burgemeester en wethouders,

A.A.M. Jacobs,

burgemeester.

A.A.M. Marneffe RA,

secretaris.

Naar boven