Vastgesteld bestemmingsplan ‘Hoek Sluiskade Zuidzijde-Winkelsteeg'

In de raadsvergadering van d.d. 30 november 2010 is het bestemmingsplan ‘Hoek Sluiskade Zuidzijde-Winkelsteeg' ongewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in de bouw van 8 woningen op de percelen gelegen in de hoek van de Sluiskade Zuidzijde met de Winkelsteeg . Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Sluiskade Zuidzijde-Winkelsteeg’ heeft vanaf 6 oktober 2010 voor een periode van zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 december 2010 gedurende zes weken ter inzage (derhalve tot 18 januari 2011) bij de afdeling publiekszaken. Het bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via www.almelo.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Raad van State, sector bestuursrecht. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven