Vastgesteld bestemmingsplan De Krikken

In de raadsvergadering van 16 november 2010 is het bestemmingsplan ‘De Krikken’ ongewijzigd vastgesteld. De locatie betreft een perceel op de grens van de Prinses Catharina Amaliaplein en de Krikkenstraat te Almelo. Het plan biedt de mogelijkheid bergingen te realiseren met een totale oppervlakte van ca. 60 m2.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 december 2010 gedurende zes weken ter inzage (derhalve tot en met 18 januari 2011):

  • bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo kan eenieder hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (elke werkdag), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do);

  • via de website van de Gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Degenen die tijdig zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen dit besluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aanvullend kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven