Ontwerp-uitwerkingsplan Mareweg en Struik te Schimmert

Voor het ontwikkelen van twee vrijstaande woningen aan de Mareweg 22b en Struik 15 dichtbij de rand van de kern Schimmert is een uitwerking van het planologische kader noodzakelijk.

De ontwikkeling is immers volgend uit artikel 8 van het vigerende bestemmingsplan op die wijze mogelijk. Het college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan de voorgestane ontwikkeling door toepassing van een planologische procedure als bedoeld in artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening.

Ten behoeve van deze planologische procedure ligt het ontwerp-uitwerkingsplan en alle bijbehorende stukken vanaf 1 december 2010 conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis, bij de balie bouwzaken. Tevens zijn de stukken elektronisch te raadplegen op de website van de Gemeente Nuth (www.nuth.nl/bekendmakingen).

Gedurende de genoemde 6 weken termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het voornemen kenbaar maken bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van Nuth, postbus 22000, 6360 AA Nuth.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw W. van de Langenberg (tel. 045-5659155). Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven