Kennisgeving voorbereidingsbesluit Egchelse Heide

Burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maken, ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Peel en Maas heeft in zijn vergadering van 23 november 2010 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een deel van het buitengebied van de gemeente Peel en Maas in de omgeving van de kern Egchel. Het gebied wordt globaal begrensd door de Hub, Hoekerstraat, Jacobusstraat, Roggelseweg, Keup, Gruise Epper en Melkweg. Het gebied staat aangegeven op de bij voornoemd besluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit is met ingang van 25 november 2010 in werking getreden en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 25 november 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Wilhelminaplein 1 in Panningen. Het voorbereidingsbesluit is eveneens digitaal beschikbaar en raadpleegbaar via www.peelenmaas.nl. Via Leven en werken → bestemmingsplannen → digitale ruimtelijke plannen→ vastgestelde ruimtelijke plannen kunt u het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart raadplegen.

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven