Vaststelling wijzigingsplan ‘Vriezenveenseweg 71’

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Vriezenveenseweg 71’ op 23 november 2010 ongewijzigd hebben vastgesteld.

De gronden aan de Vriezenveenseweg 71 zijn gelegen in het bestemmingsplan Haghoek-Rosarium en zijn voorzien van een wijzigingsbevoegdheid naar Garageboxen. Middels onderhavig wijzigingsplan wordt het mogelijk om garageboxen op dit perceel te realiseren.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Vriezenveenseweg 71’ heeft vanaf woensdag 21 juli 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen zijn voorzien van reactie in de zienswijzenreactienota. De zienswijzen hebben niet geleid tot een gewijzigde vaststelling van het wijzigingsplan.

Het vastgestelde wijzigingsplan met bijlagen ligt vanaf woensdag 1 december 2010 gedurende zes weken (tot en met 11 januari 2011) ter inzage bij de publieksbalie en is digitaal in te zien op onze website www.almelo.nl/bestemmingsplannen. Bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo kan een ieder hier terecht zonder afspraak van 9.00–12.00 uur (elke werkdag), met afspraak van 13.00–16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00–19.00 uur (di/do).

Op grond van het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening kan diegene die een zienswijze heeft ingebracht, danwel diegene die kan aantonen daartoe niet in de gelegenheid te zijn geweest, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het wijzigingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven