Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Vakantiecentrum De Fruithof te Klijndijk met nummer NL.IMRO.1681.12BP0001-OW02

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maken bekend, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto de voorbereidingsprocedure ex. afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht, dat met ingang van donderdag 2 december 2010 gedurende 6 werkweken voor eenieder ter inzage ligt het in de aanhef genoemde ontwerpbestemmingsplan.

Het plan heeft betrekking op de actualisering van het geldende bestemmingsplan waarin een wijziging van de bebouwings- en gebruiksmogelijkheden op het park wordt meegenomen.

Het digitale ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar op de gemeentelijke website onder: bouwen en wonen → bestemmingsplannen → overzicht van de bestemmingsplannen en op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.12BP0001-OW02

Hiernaast ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende genoemde periode tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis van Borger-Odoorn, Hoofdstraat 50 te Exloo, bij de afdeling VROM.Ook kan het ontwerpbestemmingsplan desgevraagd ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingsuren worden ingezien. Daarvoor kan een afspraak gemaakt worden via de balie VROM, telefoonnummer 0591-535228 of e-mail bouwenenmilieu@borger-odoorn.nl.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk c.q. mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG EXLOO.

Het ontwerpbestemmingsplan is ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 onder b van de Wet ruimtelijke ordening ter beoordeling op elektronische wijze toegezonden aan de Inspectie VROM, de provincie Drenthe en het Waterschap Hunze en Aa’s.

Exloo, 30 november 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven