Kennisgeving ontwerpbeschikking verleende vergunning Schietterrein De Marnewaard te Zoutkamp

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat hij het voornemen heeft voorschriften van de op 22 mei 1989 verleende vergunning voor het Schietterrein De Marnewaard te Zoutkamp (02G02) krachtens artikel 2.30, lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ambtshalve te wijzigen/aan te vullen.

De aan de vigerende vergunning te verbinden voorschriften hebben betrekking op de bodem.

Inzien van de ontwerpbeschikking en inlichtingen

De ontwerpbeschikking ligt samen met andere relevante informatie ter inzage.

U kunt de ontwerpbeschikking en andere relevante informatie vanaf 30 november 2010 gedurende zes weken inzien bij:

  • gemeente De Marne, R. Ritzemastraat 2 te Leens;

  • de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam (buiten en na deze periode uitsluitend na telefonische afspraak: 010-246 86 21).

Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen bij de heer G.J. Gerritsen van de DCMR, telefoon 010-246 83 03.

Inbrengen van zienswijzen

Met betrekking tot de ontwerpbeschikking kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze, tot 11 januari 2011, inbrengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, p/a DCMR Milieudienst Rijnmond, Postbus 843, 3100 AV Schiedam. In deze brief moet u uw zienswijze motiveren.

Degene die schriftelijk zijn zienswijze inbrengt, kan in een aparte brief verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Na afloop van de inzagetermijn wordt de definitieve beschikking opgesteld.

Tegen deze uiteindelijke beschikking kan alleen beroep worden aangetekend door belanghebbenden. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen over de ontwerpbeschikking te hebben ingebracht.

DMS: 21116307

Naar boven