Ontwerpbestemmingsplan Workum-Kom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijefurd maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Workum-Kom met ingang van 29 november 2010 gedurende 6 weken ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan Workum-Kom geeft een juridisch-planologische regeling voor de kern van Workum. Het Beschermd Stadsgezicht maakt ook onderdeel van het plan uit.

De regeling die het bestemmingsplan Workum-Kom biedt is, met betrekking tot de reeds in het plangebied voorkomende functies en activiteiten, in essentie consoliderend van karakter.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op de volgende wijze voor een ieder ter inzage:

Digitaal

U kunt het digitale bestemmingsplan Workum-Kom raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het digitale plan is formeel het rechtsgeldige plan. Het is tevens in pdf-vorm in te zien op de gemeentelijke website(www.nijefurd.nl) onder het hoofdstuk: Wonen Werken Leven – bestemmingsplannen – in procedure.

Papier

Het papieren ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn tijdens de openingstijden voor eenieder ter inzage op het gemeentekantoor te Workum, Merk 1 en in de bibliotheek van Workum.

Een ieder kan gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

  • Schriftelijk(adres Gemeenteraad van Nijefurd, Postbus 5, 8710 AA Workum)

  • Mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling RME (dhr. H. Woltjer), tel 0515 548833. Om termijnoverschrijding te voorkomen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de termijn te doen.

Workum, 19 november 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven