Ontwerpbestemmingsplan ‘Groenzone, Kleihoogt’

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Groenzone, Kleihoogt’ (met bijbehorende stukken) met ingang van 25 november 2010 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plangebied betreft het perceel gelegen ten zuiden van Kleihoogt 9. Ten zuiden en westen van het perceel ligt grasland en ten oosten van het perceel is de weg Kleihoogt. De Groenzone voorziet onder andere in de realisatie van een watergang ter plaatse van een agrarisch bedrijf op het perceel Kleihoogt 2a, waardoor dit bedrijf moet worden verplaatst. Dit bedrijf zal nu worden verplaatst naar het peceel gelegen ten zuiden van de Kleihoogt 9. Hiervoor is een wijziging van de bestemming noodzakelijk.

Inzien stukken

Het volledige ontwerpbestemmingsplan ‘Groenzone, Kleihoogt’ kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en via onze website www.lansingerland.nl; wonen en omgeving; bestemmingsplannen. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan voor iedereen ter inzage bij het SPil te Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. Het SPil is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging (van 25 november 2010 tot en met 6 januari 2011) kunt u een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de Gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling SO, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer (010) 800 4555.

Naar boven