Inzage ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Mariëndaal, gebouw A en B, parkeren en kapel

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat eenieder met ingang van woensdag 24 november 2010 tot en met dinsdag 4 januari 2011 in de gelegenheid wordt gesteld om bij de omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek, kennis te nemen van het ontwerp van het projectbesluit en het ontwerp van de bouwvergunning ten behoeve van de nieuwbouw Mariëndaal, gebouw A en B, parkeren en de kapel. Tevens is het mogelijk de ontwerpbesluiten digitaal te raadplegen via

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.PBMariendaalAB-ONW1 en de gemeentelijke internetsite, www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen. Voor een aantal stukken van de bouwvergunning (waaronder de tekeningen e.d.) geldt dit niet. Deze kunnen worden ingezien bij de omgevingsloket.

Het betreft circa 120 woningen in de (huidige) woonservice zone Mariëndaal. Het gebied ligt globaal tussen de Hoflaan en de Stationsweg. Het betreft twee gebouwen, A en B. Onder gebouw B is een parkeergarage voorzien en tevens is er maaiveldparkeren voorzien. Ook wordt de bestaande kapel gerenoveerd en voorzien van een horeca-functie in het basement. Genoemde gebouwen maken onderdeel uit van het momenteel eveneens ter inzage liggende bestemmingsplan Dorpsstraat Mariëndaal.

Het ontwerpbesluit tot verlening van de bouwvergunning en het ontwerpprojectbesluit en alle daarbij behorende stukken worden voorbereid ingevolge artikel 3.11 van de Wet op de ruimtelijke ordening jo afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Een ieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op de ontwerpbesluiten kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over de ontwerpbesluiten kunt u contact opnemen met de heer H. Verouden, telefoonnummer 024-39 96 157.

Naar boven