Vooraankondiging bestemmingsplan ‘De Karavaan’

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Maarssen kennis dat zij voor een deel van de woonwijk Kamelenspoor een nieuw bestemmingsplan voorbereiden dat de naam ‘De Karavaan’ krijgt. Het gaat om het gebied van de voormalige basisschool De Karavaan, kinderopvang De Ukkies, de kerkgenootschap Jehova’s getuigen en basisschool De Kameleon. Deze locatie is aangewezen als herontwikkelingslocatie voor woningbouw en maatschappelijke functies.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren. Er liggen op dit moment nog geen stukken ter inzage. Tevens is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen op ons voornemen. Naar verwachting zal het voorontwerpbestemmingsplan ‘De Karavaan’ in de 2e kwartaal van 2011 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om een inspraakreactie kenbaar te maken. De publicatie van de terinzagelegging van dit voorontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in het VAR-nieuwsblad, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, mevrouw S.C. Lutters, 0346-594390.

Naar boven